Star Blueprint - biografija

Seminar bo 1. oktobra 2013 v dvorani Smelt, Dunajska 160, Ljubljana. Navodila in pot do lokacije nadete na naslednji povezavi:
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=Dunajska 160 1000 Ljubljana&tab=maps

Parkirate lahko v garažni hiši Smelt.  Parkiranje ni vključeno v ceno vstopnice.

Seminar bo potekal od 15.00 do 21.00 ure z dvema vmesnima odmoroma. Registracija za udeležence se začne ob 14.00.

Ker pričakujemo preko 400 ljudi, priporočamo, da na seminar pridete vsaj 30 minut pred začetkom seminarja. Tako boste v miru prevzeli gradivo in si poiskali ustrezen sedež.

Na seminarju prejmete gradivo (delovni zvezek). Pogostitev ni vključena v ceno seminarja, zato priporočamo, da si prinesete vodo in kakšen prigrizek s seboj.

Da boste lahko sodelovali na seminarju, potrebujete natisnjeno osebno astrološko karto. Natisnete jo BREZPLAČNO na povezavi http://www.masteryacademy.com/baziv4/registerBaZi.asp Astrološko karto natisnete tako, da se najprej registrirate na prejšnji povezavi. Ko ste enkrat vnesli svoje podatke, vam vaš email naslov služi kot geslo do aplikacije, v katero vnesete svoje rojstne podatke ter natisnete svojo astrološko karto. 

 

NAKUP VSTOPNIC

Vstop na seminar je mogoč izključno z vstopnico. Vsaka vstopnica velja le za enega udeleženca. Vstopnice lahko kupite:

Cena vstopnic  68 EUR (DDV vključen).

V kolikor potrebujete orginalni račun za udeležbo na seminarju, nam prosim sporočite na info@starblueprint.com

 

PREVAJANJE

Seminar bo potekal v angleškem jeziku z možnostjo simultanega prevajanja. Cena najema slušalk je 4 EUR na osebo in jih plačate neposredno na dogodku ob predhodni rezervaciji. Za rezervacijo slušalk nam prosim pošljite sporočilo na info@starblueprint.com, kjer vpišete »Rezervacija slušalk« ter vaše ime in priimek.

 

DRUGI POGOJI

Vsakršno video ali avdio snemanje je strogo prepovedano. Kršitelje bomo takoj prosili, da zapustijo seminar.

Da bo seminar potekal v kar se da prijetem vzdušju, si organizator pridržuje pravico, da prepreči vstop vsem, katerih vedenje je neustrezno.

Veselimo se srečanja z vami na tem izjemnem dogodku. Zagotovite si svoje mesto na seminarju že zdaj. 


SPONZORJI SEMINARJA