OGNJENI   PETELIN   2017

  ALI    LETO

ROMANC
BaZi, tvoja neprebojna moč in zaščita in moja “crazy spooky” BaZi izkušnja
 
Predstavljaj si, kako bi se počutila, če bi dobila najbolj natančno ‘vremensko napoved’, za celo 2017 leto + ‘setveni koledar’: ZASE.
 
Narejen posebej zate.

 
Predstavljaj si, kaj bi čutila, če bi za celo leto v naprej, za vsak mesec posebej, točno zase, vedela, kakšno bo ‘vreme’ tvojega življenja in kaj se ti splača ‘posejati’ … kaj pa ne bo raslo, ker ni čas?
 
In je brez veze, da se s tem ukvarjaš.
 
Da bi točno vedela, kje je zemlja ultra rodovitna, kje pa nič.
” Kako bi se počutila, če bi v naprej vedela – ne tega, kaj točno se ti bo zgodilo – ampak kako se pripraviti na ‘vremenske razmere’, da iz njih potegneš največ. Ne pa, da si v budni v tropih … ali pa v kopalkah, na Antarktiki. „
Predstavljaj si, da točno veš, kam nekaj ‘posaditi’ in kje biti, da zraste želeno in da te ne more poškodovati neželeno.


A čutiš ta mir, to moč in varnost?
A čutiš to navdušenje, ki hkrati predstavlja sigurnost, podstavljenost; istočasno pa sproščeno pustolovščino in polje neomejenih možnosti?


To je BaZi in Feng shui astrologija.
Točno to.
 
Bazi in Feng Shui je najbolj praktični, najbolj uporabni, absolutno delujoči zapis narave.
 
Ni nobena čarovnija, nobena mistika, nobena filozofija. Je branje narave. Tvoje.
 
In tebe v določenem okolju, v določenem obdobju.
 
Branje brez okraskov, zapletenosti, ovinkarjenja: direktno, jasno in učinkovito branje!


EDINSTVENI DNK KLJUČ TVOJE USODE
Ok, zdaj si pa predstavljaš še nekaj. OMG, to je pa res to.


Predstavljaj si, da do dobiš ključ. Ključ, ki ti pripada, odkar si se rodila.
Tako, kot si dobila svojo EMŠO številko, ta ključ vsebuje številko tvoje usode. Zapisan je, v zvezdah. V zvezdah, ki poganjajo vesolje. In vplivajo nate, hočeš, ali nočeš. Priznavaš, ali ne priznavaš.


Ta ključ je številka tvoje usede, je DNK zapis tvojih potencialov.
” Rodila si se, kot polje neomejenih možnosti. Vendar, tvoje okolje, prepričanja tvojih prednikov, hrana s katero so polnili tvoje telo in misli, sevanja, stres – vse to, zaklepa tvoje potenciale. „
Mnogo načinov obstaja, da jih odkleneš. Eden zelo zanimiv, zelo mogočen, zelo učinkovit in ZELO SKRIVNOSTEN, do zdaj namenjen redkim izbrancem, je – da meditiraš in uporabljaš številke, ki so zakodirane v tvojo osebno Bazi astrološko karto.


To veliko darilo, razbrano iz tvoje osebne Bazi astrološke karte, boš med drugim dobila, na BAZI IN FENG SHUI DELAVNICI 2017.
 
Ali 21.1. (če se s to temo srečuješ prvič) ali 27.1. (če si že kdaj bila, na tovrstni delavnici).


Te kode usode, do zdaj še nihče, noben astrolog, ni podelil. Zaslužiti si jo je bilo treba. Meni jo je, kot nagrado za moje delo, podaril Mantak Chia. Helena De Nobrega, zame najbolj vrlinska, natančna in strokovna astrologinja, pa jo bo podarila tebi. Izključno vsem vam , ki boste na delavnici. Vrednost tega je neprecenljiva.


Kaj boš pridobila na delavnici BaZi?

Splošen pregled leta 2017
Katere so bistvene stvari, ki jih prinaša naslednje leto in kaj je tisto na kaj moraš biti še posebej pozorna.
---

BaZi (astrologija kitajske metafizike) za leto 2017
Pregled po posameznih znamenjih in tvoje skrite priložnosti ter osebnostni izzivi, s katerimi se boš soočala.
---
Feng Shui za leto 2017
Pregled vseh energij, ki vstopajo v posamezne sektorje tvoje hiše ali stanovanja (ta del delavnice obsega praktično vajo); navodila kje se zadrževati, kje pa ne.
---
Qui Men Dun Jia
Katera energija oz. katero božanstvo je s tabo v letu 2017 in po posameznih mesecih, kako se z njim povežeš preko meditacije oz. alfa stanja in kaj vse ga lahko prosiš (ta del delavnice obsega praktično vajo).
---
ZeRi
Kot darilo prejmeš paket specialno močnih datumov (vrednih vsaj 500Eur) za splošno aktivacijo obilja, medsebojnih odnosov, zdravja …
---
DARILO
Ekskluzivna osebna BaZi koda – to je tvoja osebna koda, izračunana na podlagi tvojegadatuma rojstva, ki je tako unikatna kot tvoj DNA in v tvojem življenju deluje kot ključ, ki odklepa novo možnosti ter tvoje najvišje potenciale. (Neprecenljive vrednosti.)

ZAČETNA Bazi delavnica
21.01.2017 od 15-20 ure
15-16 ure : 1. del uvod za lažje razumevanje podane vsebine
16-16.05 ure: pavza
16.05-18 ure: 2.del BaZi razlaga leta in posameznih znamenj
18-18.30: pavza
18.30-20 ure: 3. del Feng Shui (praktična vaja)
  
Prijavi se

---

NAPREDNA Bazi delavnica
27.1.2017 ob 16.00 – 21.00
15-17 ure: 1. del uvod in BaZi
17-17.05 ure: pavza
17.05-19 ure: 2.del Feng Shui (praktična vaja)
19-19.30 ure: pavza
19.30-21 ure: 3. del Qi Men Dun Jia (praktična vaja)
  
Prijavi se

---

Lokacija in pomembne informacije
Obe delavnici bosta potekali v Ljubljani v plesni šoli Urška, Gospodarsko razstavišče

Cena delavnice: 93 Eur

OBVEZNO s seboj prinesti sprintano BaZi karto + tloris tvojega bivalnega prostora (najbolje, da je sprintan na večjem formatu) + kompas (ročni ali na telefonu)

Stran, kjer natisnete vašo BaZi karto: http://bazi.masteryacademy.com/

Datum: 21.1.2017 in
              27.1.2017

Ura: 15.00 - 20.00
         16.00 - 21.00
Lokacija: Ljubljana
v plesni šoli Urška,
Gospodarsko razstavišče

Kotizacija: 93 Eur


Predavateljica:

Helena De Nobrega samo 1x na leto, na željo Savine Atai, pripravi tako ekskluzivno izobraževanje. Sicer pa dela za izbrane stranke, odmaknjeno, v svojem miru. Tudi Savina jo včasih več mesecev čaka, za določene zadeve, takšno vrsto ima. Resno.

Heleno De Nobrega In Savina Atai sta se spoznali pred več kot petnajstimi leti, že takrat je bila zakladnica znanja, močna in daleč najbolj iskrena Ženska, ki svojega znanja ni nikdar redčila ali skrivala. Pa noro direktna, nobenega ovinkarjenja. Direktno, brezkompromisno, v sredico!

Večino časa je kasneje preživela v Maleziji, kjer se je šolala pri največji avtoriteti na področju kitajske metafizike, osebno pri Joeyu Yapu.

Več kot 12x je bila na njegovih intenzivnih in poglobljenih modulih, ter diplomirala na Mastery Academy.

Edina je bila, ki ji je Joeya uspelo pripeljati v Slovenijo. Joey jo neizmerno ceni, samo zato je prišel. Ne samo, da Helena obvlada BaZi astrologijo in Fen Shuei, specializirana je tudi za Chi Men Dun Jio, za posebne božanske aktivacije – ki so zame ena izmed češenj na torti kitajske metafizike, to obvladajo le najnaprednejši astrologi.

Enako velja za skrivnostne aktivacijske datume. Poglablja se tudi v djotish in druge astrologije, pa v I Ching in vse povezuje.

Helena s svojim preciznim in uporabnim znanjem vedno znova preseneča. Ne samo zaradi znanja, tudi zaradi njene brezkompromisne etičnosti. Njena predanost delu, nenehnemu poglabljanju in strankam je vzor.


Savine Atai: Moja "crazy spooky BaZi izkušnja"

Lani je bilo najbolj noro, strašljivo, grozljivo in naporno leto mojega življenja. Vihar, ki je zatresel in počistil vse, kar nisem bila jaz. Vihar, ki bi me zlahka uničil. Pa mi je samo pomagal dati veter v krila. Zakaj?

Ker sem vedela, kaj je pomembno, kaj naj pa ignoriram.

Tukaj, je bil BaZi ključen za okrepitev mojega vedenja. Točno sem vedela vse - in to me je rešilo.

Zdajle, ko tole pišem, sem šla gledati za nazaj emaile, od lanske Bazi delavnice. Slučajno sem naletela (ker sem pač Heleni vse razpošiljala) na vse pisne grožnje, ustrahovanja in pritiske moje bivše poslovne partnerke in njene ekipe. Noro. Resne zadeve.

Januarja, 2016, preden so se začele vse mediacije ob razhodu, mi je Helena samo povedala, da nima smisla, da se za karkoli borim. Naj pustim za sabo vse. Vse. Svoj joga center, svoja superživila, veliko uspešno podjetje, vse. Ves denar, vse kar sem ustvarjala zadnjih 5 let.

Naj se niti za pikico ne oziram nazaj. To je bilo grozno slišati. Samo sem vedela, čutila, da je to res. BaZi mi je samo potrdil. In taka potrditev je ključna. Ker sicer jo zlahka preslišiš.

Povedal mi je tudi, kaj me čaka, če tega ne bom naredila. Da se nima smisla naslednje tri leta boriti na sodišču za nekaj, kar se zdaj zdi velikansko (čeprav bi zmagala); v resnici je pa mala pikica, vsega tega, kar bom ustvarila na novo, ko bom prosta.

Ko bom šele jaz, jaz. Samostojna. Škoda izgubljati čas. Bazi mi je povedal, naj se popolnoma umaknem. Naj se navidezno ne borim. Naj bom navidezno pasivna. Naj dam drugi strani občutek, da ima moč in zmaguje. Jaz pa naj se ukvarjam samo s sabo. Samo nabiram svojo moč. Naj se popolnoma obrnem notri in naj se ne pustim zmotiti. In uf, res, goreče prekle so metali vame, jaz pa sem vedela. Čakala.

Sedela na pravih Feng Shuei mestih, spala tam, kjer me je energija krepila, meditirala. Se povezovala s svojimi letnimi božanstvi. Niti ključev mi niso dali, do moje pisarne. 7 mesecev nisem imela niti dostopa do baze podatkov, da bi vam pisala. Podpisovali so se z mojim imenom. Proti mojemu dovoljenju, so me uporabljali, zavajali z mojim imenom in razvrednotili mojo integriteto učiteljice.

Napisala sem pismo zaposlenim, pa so ga vzeli, prekopirali, se podpisali s svojim imenom podenj in ga vrgli medijem. Lahko bi se borila in zaletavala v zid. A sem čakala. Ker sem vedela. Vmes sem dobila izvršbo na moje lastno stanovanje (ki smo jo seveda razveljavili, ker je bila neutemeljena), kazensko ovadbo, naslovnico polno laži in obtožb.

Crazy udarci. A sem čakala. Nisem se pustila zamajati. In sem dočakala. Da je nasprotna stran sama sebe izčrpala. Jaz je nisem. Nič slabega ji nisem želela. Res ne. Nisem ji pa dajala svoje energije. Samo to. Jaz sem se ukvarjala samo s sabo. (In seveda imela najboljše pravno zastopstvo.)

Najmočnejša energija vedno zmaga. In nikoli se ji ni treba boriti. Nabira svojo moč. Nič drugega ne dela, pa je VSE narejeno. To je bila taka lekcija zame. Še enkrat bi šla skoznjo, pa je bilo peklensko. A sem se toliko naučila, okrepila.

Zdaj vam imam toliko za dati. Tako živim in čutim sebe. Zame je bil to tak preskok. Za par življenj, v enem letu. Hvala BaZi, res. Tako spoštujem zakone narave, tako sodelujem z njimi. In želim si, da začutiš tudi ti to svobodo, to moč. Ki se rodi izključno znotraj, v sinhronosti z naravo. In samo zato organiziram to delavnico, ker moram deliti zadeve, ki tako zelo pomagajo.

Ne smem jih obdržati samo zase. Ne morem. Nočem.Na spletni strani v obrazec vnesete svoje podatke ter pod rubriko "sporočilo" navedete, da se želite prijaviti na delavnico. Vsi podatki za plačilo vam bodo po prijavi poslani na vaš email. POMEMBNO: Prijava in plačilo na samem dogodku nista mogoča, saj je število oseb omejeno.


SLEDI NA TWITERJU
VŠEČKAJ NAS NA FB
DELI S PRIJATELJEM