Star Blueprint - biografija

Joey Yap vam bo na seminarju razkril:

 1. del: Izkoristite moč lastne astrološke karte

Vsako leto vladajo posebne sile, elementi in zvezde, ki vplivajo na vsakega posameznika drugače.

V prvem delu seminarja boste izvedeli, katere so energije, ki bodo vladale v prihajajočem obdobju in kako vplivajo na nas.

Na podlagi lastne astrološke karte (ki jo obvezno prinesite na seminar) boste izvedeli, kako bo prihodnje obdobje oziroma prihajajoče leto vplivalo na vas:

Morda se bodo v letu 2014 prebudili vaši skriti talenti ali pa boste srečali najdražjo osebo ali mentorja, ki bo bistveno vplival na vas. Morda je to leto izjemnih priložnosti za finančno obogatitev.

S pridobljenimi informacijami lahko izboljšate možnosti za uspeh in dodobra izkoristite priložnosti, ki vam prihajajo naproti. So osnova za sprejemanje pravih odločitev.

Za sodelovanje na seminarju potrebujete natisnjeno osebno astrološko karto, ki jo BREZPLAČNO dobite tule. Astrološko karto natisnete tako, da se najprej registrirate na prejšnji povezavi. Ko ste enkrat vnesli svoje podatke, vam vaš email naslov služi kot geslo do aplikacije, v katero vnesete svoje rojstne podatke ter natisnete svojo astrološko karto. 

 2. del: Pridobite dodatno podporo s Feng Shujem

Če se želite peljati z avtomobilom, potrebujete ključ, s katerim avto aktivirate. Podobno je z energijami, ki so okoli nas. Če jih ne aktiviramo, ne bodo delale v našo korist.

Energije so okoli nas prisotne ves čas.  Nivoji teh energij pa so vsako leto drugačni, saj se zemljevid neba spremeni, planeti na nebu se premaknejo in s tem ustvarjajo drugačne sinergije.

Joey vam bo v drugem delu seminarja razkril, kako te energije čim bolj vpreči za uspeh,  se povezati z ugodnimi energijami glede na  prostor, v katerem delate in živite in kako se izogniti negativnim letnim Feng Shui vplivom. Seminar bo poln praktičnih, izvedljivih rešitev, ki jih lahko izvedete takoj, ko se vrnete domov in aktivirate uspešno ter izpolnjujoče leto, ki je pred vami.

Z informacijami, ki jih boste prejeli na seminarju ne boste več nasedali klasičnim zmotam zahodnega feng šuja, kot npr. postavljanje lončnic v kote, zapiranje wc školjke, itd., ampak boste izvedeli, kaj dejansko lahko naredite, da aktivirate energijo, ki vas podpira pri vaših prizadevanjih, vam odpira priložnosti, varuje pred nevarnostmi in negativnimi vplivi.

 3. del:  Naj čas dela vam v prid

Ko ste pripravljeni in želite svoje načrte spraviti v dejanja, je najpomembnejša izbira pravega časa. Že starodavni kitajski bojevniki so uporabljali metodo izbire pravih datumov in si na ta način zagotovili nemoten potek dogodkov.

Joey vam bo v tretjem delu razkril nekaj datumov, ki podpirajo določene aktivnosti ali odločitve, npr: datum za drzne finačne poteze, ugoden datum za zgladitev dolgotrajnega spora, datum za sprejetje velike odločitve, datum, ki je ugoden za pomemben poslovni sestanek ipd.

Če upoštevate izbiro pravih datumov, vam skoraj ne more spodleteti! Kako pomembni so ti datumi, priča tudi podatek, da Joey v sklopu svojih svetovanj za posamezen datum računa tudi preko 3000 EUR.

Zato je tretji del seminarja za vas praktično neprecenljiv. Naučite se aktivirati osebno bogastvo, odlične odnose, poslovni in osebni napredek, znanje in srečo. S konkretnimi metodami in orodji lahko pospešite svoj napredek, odkrijete neslutene možnosti in zaživite polno življenje, ki ste si ga vedno želeli.

Zagotovite si svoje mesto na seminarju že zdaj!


SPONZORJI SEMINARJA